Кулінарний майстер клас з марсалою Gran Chef
11.09.2018
11 вересня в ресторані FLO пройшов кулінарний майстер клас, для шеф-кухарів міста Києва, за приготування страв італійської кухні з використанням Марсала Гран Шеф від виробника Флоріо.
Мастер-классс провела шеф-кухар ресторану «FLO» Крістіна Коппіні, яка приготувала для гостей 3 страви:
- Rustic Rice
- Veal Scaloppine with Marsala
- Baked Ricotta cheese Cassata
А спеціальні гості заходу, експорт директор компанії - Francesco Perazzitti і бренд-амбассадор - Gianluigi Bevilaqua презентовали і докладно розповідали для шеф-кухарів про Марсалу Гран-Шеф.
В кінці майстер-класу всі гості змогли насолодитися приготованими стравами і отримати невеликий подарунок.
Мастер-классс провела шеф-кухар ресторану «FLO» Крістіна Коппіні, яка приготувала для гостей 3 страви:
- Rustic Rice
- Veal Scaloppine with Marsala
- Baked Ricotta cheese Cassata
А спеціальні гості заходу, експорт директор компанії - Francesco Perazzitti і бренд-амбассадор - Gianluigi Bevilaqua презентовали і докладно розповідали для шеф-кухарів про Марсалу Гран-Шеф.
В кінці майстер-класу всі гості змогли насолодитися приготованими стравами і отримати невеликий подарунок.