Вино-гастрономічна вечеря "Ливни апрельской сливы"
20.04.2017
20 Квітня у Mbar (Mandarin Maison) відбулася вино-гастрономічний вечеря «Ливни апрельской сливы», спільний захід компаній WINEMART і GAGGENAU.
На вечері гості змогли насолодитися ідеальним поєднанням вин Fontanafredda (Італія, регіон П'ємонт) з оригінально створеним меню в японському стилі від
Єлизавети Крижановської (бренд-шеф, гастрономічний журналіст).
Всі страви при гостях готував Вадим Ярема (корпорації «Реста», шеф-кухар ресторанів «Тавернетта», «Стейкхаус. М'ясо та вино», «Риба в огні», на побутовій техніці GAGGENAU, презентацію якої провела представник компанії Наталія Горєлова.
Спеціальний гість заходу, експорт менеджер виноробні FONTANAFREDDA - Sylvia Eisentraut.
На вечері гості змогли насолодитися ідеальним поєднанням вин Fontanafredda (Італія, регіон П'ємонт) з оригінально створеним меню в японському стилі від
Єлизавети Крижановської (бренд-шеф, гастрономічний журналіст).
Всі страви при гостях готував Вадим Ярема (корпорації «Реста», шеф-кухар ресторанів «Тавернетта», «Стейкхаус. М'ясо та вино», «Риба в огні», на побутовій техніці GAGGENAU, презентацію якої провела представник компанії Наталія Горєлова.
Спеціальний гість заходу, експорт менеджер виноробні FONTANAFREDDA - Sylvia Eisentraut.