Вино-гастрономічна вечеря "Ливни апрельской сливы"

20.04.2017
20 Квітня у Mbar (Mandarin Maison) відбулася вино-гастрономічний вечеря «Ливни апрельской сливы», спільний захід компаній WINEMART і GAGGENAU.

На вечері гості змогли насолодитися ідеальним поєднанням вин Fontanafredda (Італія, регіон П'ємонт) з оригінально створеним меню в японському стилі від

Єлизавети Крижановської (бренд-шеф, гастрономічний журналіст).

Всі страви при гостях готував Вадим Ярема (корпорації «Реста», шеф-кухар ресторанів «Тавернетта», «Стейкхаус. М'ясо та вино», «Риба в огні», на побутовій техніці GAGGENAU, презентацію якої провела представник компанії Наталія Горєлова.

Спеціальний гість заходу, експорт менеджер виноробні FONTANAFREDDA - Sylvia Eisentraut.

Возврат к списку