Naturalmente
Вина, як їх створює матінка природа!
Сім'я Де Стефані вирішила робити вина, присвячені матінці-природі, оскільки воно відображає цінності, в які вони вірять: справжність, повернення до витоків, повага до навколишнього середовища та турбота про споживача.
Naturalmente означає - природним шляхом або природно, оскільки використовуються тільки природні процедури. Де Стефані пропонує три вина: Naturalmente Prosecco col fondo, Naturalmente Orange, отриманий з винограду Піно Гріджіо, і Naturalmente Rosso, отриманий з Мерло та рідного винограду Рабозо.
Вина Натуральменте входять в категорію помаранчевих вин, з тривалим контактом з шкіркою під час і після бродіння білих винах, а також червоних вин. Таким чином шкірка віддає в сік речовини, які природним чином утворилися у винограді під час дозрівання.
Виноград отримують з використанням органічних і біодинамічних принципів. На виноробні ними зовсім не маніпулюють, і використовується лише місцеві дріжджі, які надходять із наших виноградників, а не комерційні відбірні дріжджі. Таким чином вино має більше зв’язку з територією, а вина краще демонструють терруарні характеристики.
Нарешті вина мають низький рівень сульфітів і не фільтруються при розливі, щоб зберегти всі смаки та аромати!
Продукцiя
Сайт виробника
Вина, як їх створює матінка природа!
Сім'я Де Стефані вирішила робити вина, присвячені матінці-природі, оскільки воно відображає цінності, в які вони вірять: справжність, повернення до витоків, повага до навколишнього середовища та турбота про споживача.
Naturalmente означає - природним шляхом або природно, оскільки використовуються тільки природні процедури. Де Стефані пропонує три вина: Naturalmente Prosecco col fondo, Naturalmente Orange, отриманий з винограду Піно Гріджіо, і Naturalmente Rosso, отриманий з Мерло та рідного винограду Рабозо.
Вина Натуральменте входять в категорію помаранчевих вин, з тривалим контактом з шкіркою під час і після бродіння білих винах, а також червоних вин. Таким чином шкірка віддає в сік речовини, які природним чином утворилися у винограді під час дозрівання.
Виноград отримують з використанням органічних і біодинамічних принципів. На виноробні ними зовсім не маніпулюють, і використовується лише місцеві дріжджі, які надходять із наших виноградників, а не комерційні відбірні дріжджі. Таким чином вино має більше зв’язку з територією, а вина краще демонструють терруарні характеристики.
Нарешті вина мають низький рівень сульфітів і не фільтруються при розливі, щоб зберегти всі смаки та аромати!