De Stefani

Перші згадки про сім'ю De Stefani можна знайти в офіційних документах 1624 року. Ця родина походить з невеликого селища Рефронтоло, яке розташоване в Венето. У 1866 році Валер'яно De Stefani заснував перші виноградники сім'ї в маєтоку Колведраме і почав виробляти вина з винятковою індивідуальністю. Трохи пізніше до нього приєднався його син, теж Валер'яно. Вони сконцентрувалися на пошуках кращих ділянок землі і виробництві вин з підсушеного винограду, віддавши перевагу місцевому сорту Марцеміно. Саме тоді була закладена концепція виробництва вин De Stefani, яку можна означити як «якість без компромісів». У 1958 році Тіциано De Stefani, третє покоління родини, закінчив Школу енологів і Виноградарства в Конегліано і приступив до управління сімейним бізнесом. Після декількох років досліджень в 1963 році були закладені перші виноградники в зоні П'яве. У 70-80 х роках на виноробні трапилася справжня технологічна революція - була встановлена температуро - контрольована система для ферментації і витримки вин, обладнана кімната для висушування ягід з контрольованою температурою, вологістю і вентиляційною системою, а також закуплені перші барріки для поліпшення дозрівання вин. Починаючи з 1996 року, вина De Stefanі починають активно продаватися на експортних ринках. Сьогодні вина цієї торгової марки можна знайти в більш, ніж 30 країнах світу. У 2003 році був отриманий перший вінтаж вина Stefan 1624 з місцевого сорту Марцеміно, яким в 1985 році були засаджені пагорби Рефронтоло. Сьогодні виноробні належить три маєтки: - Colvendrame: це маєток розташований в Рефронтоло на пагорбах між Конегліано і вальдобб'ядене, трохи на північ від Тревізо та Венеції, на висоті 300 м над рівнем моря. Колвендраме - це назва пагорба, де розташований сімейний виноградник. Ця місцевість належить до зон DOC Collide Coneglianoі DOC Prosecco, а також DOCG ConeglianoValdobbiadene. Ці землі сім'я De Stefani почала обробляти ще в середині 19 ст. Грунт на винограднику багатий на глину, що дозволяє лозам повільно і постійно вбирати потрібну їм воду і поживні речовини. Ця характеристика грунту на ряду з ідеальним кліматом і великою варіацією температур протягом дня і ночі, дозволяє виробляти повнотілі, багаті вина з характером. - LaRoche: це маєток розташоване в Венето, східніше від Тревізо і на північний схід від Венеції, в селі Фоссальта ді Пьяеве. Назва походить від місцевого дієслова "roncare", що позначає обробляти і культивувати землю. - Pra 'Longo: розташований всього в 2 км від маєтку La Roche. Обидва маєтки La Roncheі Pra 'Longo розташовані недалеко від річки П'яве, яка протікає в східній частині Венето. Протягом тисячоліть річка являлася важливим складовим чинником у формуванні ґрунту, який так добре підходить для вирощуваня винограду. Маєтки розташовані в 50 км від гір і в 20 км від моря і в декількох десятків метрів від річки П'яве. Таке особливе місце розташування створює особливий мікроклімат для того, щоб виробляти вина з широким діапазоном смаків і ароматів. Сім'я De Stefani почала освоювати ці землі в 60-х роках, сконцентрувавши зусилля на виробництві вин з місцевих сортів винограду. На своїх виноградниках сім'я De Stefani дотримується дуже низької врожайності, яка дорівнює приблизно від 450 до 950 гр врожаю з однієї лози. В результаті ягоди виходять з максимальною концентрацією і багатством. Ферментація вин відбувається виключно за рахунок природних дріжджів, які можуть гарантувати типовість вин. Також в процесі виробництва вин не використовуються сульфіти, або інші консерванти. Крім цього, всі вина закупорюються виключно натуральною пробкою. Вина бутилюється виключно в кращі роки, коли очікування якості вин виправдовується урожаєм. Вина De Stefani визнані в усьому світі, про що свідчить співпраця з імпортерами, готелями і ресторанами в більш, ніж 40 країнах світу. Також вина De Stefani знаходяться у всіх найбільш авторитетних спеціалізованих виданнях: GamberoRosso, SlowFood, Italian Sommelier Association, Veroneli, Espressoі т.д.
Продукцiя Сайт виробника