ColleStefano
Компанією Collestefano володіє сім'я Marchionni, яка почала займатися сільським господарством з 1960-х років.
Через роки їхня важка праця призводить до покупки в 1978 році - маленького винного дому під назвою ColleStefano.
Родині довелося докласти масу зусиль що б поставити винний дім на карту Італійського виноробства. З 1998 року компанією керує Fabio, який отримав спеціалізовану вищу освіту. Завдяки йому виноробня змогла вийти на новий рівень.
Виноградники: На виноградниках з 1995 року практикується органічне сільське господарство, яке сертифіковане.
Виноградник є частиною більш великої, самодостатньою і збалансованої екологічної системи. Система, яка також складається з різних рослин.
Грунт удобрюэться виключно органічними добривами, зводячи до мінімуму використання міді. Виноградники знаходяться далеко від міської зони та навколо Collestefano тільки сільська місцевість.
Урожай:
Збір врожаю відбувається виключно вручну. Під час збору врожаю сім'ї допомагають студенти університету.
Винний льох:
Компанія володіє новим винним погребом, який дозволяє виконувати всі основні операції в правильній послідовності, дотримуючись традиційної техніки виноробства і з граничним повагою до виробленому продукту. На виноробні використовується мінімальна кількість сірки, яка набагато менше, ніж допускається відповідно до положень закону.
Продукцiя
Сайт виробника
Через роки їхня важка праця призводить до покупки в 1978 році - маленького винного дому під назвою ColleStefano.
Родині довелося докласти масу зусиль що б поставити винний дім на карту Італійського виноробства. З 1998 року компанією керує Fabio, який отримав спеціалізовану вищу освіту. Завдяки йому виноробня змогла вийти на новий рівень.
Виноградники: На виноградниках з 1995 року практикується органічне сільське господарство, яке сертифіковане.
Виноградник є частиною більш великої, самодостатньою і збалансованої екологічної системи. Система, яка також складається з різних рослин.
Грунт удобрюэться виключно органічними добривами, зводячи до мінімуму використання міді. Виноградники знаходяться далеко від міської зони та навколо Collestefano тільки сільська місцевість.
Урожай:
Збір врожаю відбувається виключно вручну. Під час збору врожаю сім'ї допомагають студенти університету.
Винний льох:
Компанія володіє новим винним погребом, який дозволяє виконувати всі основні операції в правильній послідовності, дотримуючись традиційної техніки виноробства і з граничним повагою до виробленому продукту. На виноробні використовується мінімальна кількість сірки, яка набагато менше, ніж допускається відповідно до положень закону.