Redentore
Сім'я Де Стефані вже п'ять поколінь виробляє вина в регіоні Венето в Італії. Вина «Redentore» виготовляються з філософією, яка характеризує їх спосіб роботи: органічні та біодинамічні принципи у виноградарстві, енергія, вироблена за допомогою сонячних батарей, веганські принципи, виноробство з місцевими дріжджами та без додавання сульфітів.
Виноград походить з долини П'яве та пагорбів Конельяно-Вальдоббьядене, об'єкта Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, на північ від Венеції. Клімат, теплий вдень і прохолодний вночі, ґрунти, багаті глиною та мінеральними речовинами, близькість до Адріатичного моря та гір Доломітових Альп (Альпи) є ключовими факторами, які придають вину фруктовість, свіжість та індивідуальність.
Redentore означає рятівник: звільнення від чуми, яка вразила Венецію між 1575 та 1577 роками. Це нагадує одне з найтрадиційніших свят – фестиваль Redentore. Кожні треті вихідні липня венеціанці святкують визволення від чуми вражаючим феєрверком і розкішними вечерями, коли гавань Сан-Марко заповнюється човнами.
Стійкість і природність:
- Органічні та біодинамічні принципи
На виноградниках виноград вирощують за органічними та біодинамічними принципами, без використання пестицидів, гербіцидів, хімічних добрив та інсектицидів. Головною ціллю є створення максимально сприятливого середовища для поширення хороших комах, диких тварини та мікроорганізми в ґрунті, з метою покращення життя виноградника. Застосовується власний компост для покращення життя ґрунту.
- Без сульфітів
Весь процес виніфікації здійснюється без використання сульфітів та інших консервантів. У середовищі без сульфітів дріжджі бродять вільніше і створюють більш тонкий і незвичайний аромат. Вина розливаються без жодного додавання сульфітів для максимальної справжності та насолоди споживачів.
- Веганські принципи
У винах не використовуються продукти тваринного походження, зберігаючи їх чистоту і природність на найвищому рівні. Обробка та маніпуляція з виноградом і вином мінімальна, що гарантує справжність, аромата і ідентичність.зеленої енергії.
На даху виробничого винзаводу розташовані 418 сонячних панелей, які забезпечують
100% електроенергії, яка потрібна в погребі. Зелена енергія для кращого навколишнього середовища.
- Місцеві дріжджі
Після довгих років досліджень і розробок білі вина Реденторе виготовляються з використанням власних, відібраних місцевих дріжджів. Цей штамп дріжджів було виявлено в маєтку Колвендраме в Рефронтоло, на пагорбах між Конельяно і Вальдобб'ядене, І саме ці місцеві дикі дріжджі використовуються для ферментації для максимального вираження терруару.
Продукцiя
Сайт виробника
Сім'я Де Стефані вже п'ять поколінь виробляє вина в регіоні Венето в Італії. Вина «Redentore» виготовляються з філософією, яка характеризує їх спосіб роботи: органічні та біодинамічні принципи у виноградарстві, енергія, вироблена за допомогою сонячних батарей, веганські принципи, виноробство з місцевими дріжджами та без додавання сульфітів.
Виноград походить з долини П'яве та пагорбів Конельяно-Вальдоббьядене, об'єкта Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, на північ від Венеції. Клімат, теплий вдень і прохолодний вночі, ґрунти, багаті глиною та мінеральними речовинами, близькість до Адріатичного моря та гір Доломітових Альп (Альпи) є ключовими факторами, які придають вину фруктовість, свіжість та індивідуальність.
Redentore означає рятівник: звільнення від чуми, яка вразила Венецію між 1575 та 1577 роками. Це нагадує одне з найтрадиційніших свят – фестиваль Redentore. Кожні треті вихідні липня венеціанці святкують визволення від чуми вражаючим феєрверком і розкішними вечерями, коли гавань Сан-Марко заповнюється човнами.
Стійкість і природність:
- Органічні та біодинамічні принципи
На виноградниках виноград вирощують за органічними та біодинамічними принципами, без використання пестицидів, гербіцидів, хімічних добрив та інсектицидів. Головною ціллю є створення максимально сприятливого середовища для поширення хороших комах, диких тварини та мікроорганізми в ґрунті, з метою покращення життя виноградника. Застосовується власний компост для покращення життя ґрунту.
- Без сульфітів
Весь процес виніфікації здійснюється без використання сульфітів та інших консервантів. У середовищі без сульфітів дріжджі бродять вільніше і створюють більш тонкий і незвичайний аромат. Вина розливаються без жодного додавання сульфітів для максимальної справжності та насолоди споживачів.
- Веганські принципи
У винах не використовуються продукти тваринного походження, зберігаючи їх чистоту і природність на найвищому рівні. Обробка та маніпуляція з виноградом і вином мінімальна, що гарантує справжність, аромата і ідентичність.зеленої енергії.
На даху виробничого винзаводу розташовані 418 сонячних панелей, які забезпечують
100% електроенергії, яка потрібна в погребі. Зелена енергія для кращого навколишнього середовища.
- Місцеві дріжджі
Після довгих років досліджень і розробок білі вина Реденторе виготовляються з використанням власних, відібраних місцевих дріжджів. Цей штамп дріжджів було виявлено в маєтку Колвендраме в Рефронтоло, на пагорбах між Конельяно і Вальдобб'ядене, І саме ці місцеві дикі дріжджі використовуються для ферментації для максимального вираження терруару.