La Gerla
Виноробня La Gerla народилася завдяки пристрасті свого засновника, Серхіо Россі, успішного рекламного бізнесмена та директора трьох провідних європейських відділень відомого агентства, до виноробства, який закохується в цю гірку та солодку територію та став справжнім місцевим жителем, котрий любив свої виноградники, начебто вони були його дітьми.
Ця людина, з її пустотливою і живою усмішкою, знала, як створити невеликий човен тут, у Монтальчино, де найпередовіші технології поєднуються зі знаннями фермерів та енологів, щоб виробляти чудові продукти, що походять з тосканської землі та стають незвичайними завдяки ручній роботі людини, який відіграє провідну роль у La Gerla.
Маєток, який носив типову місцеву назву Коломбайо, належав родині Біонді Санті, яка на той час виробляла одне з найкращих Брунелло в цьому районі. Серхіо Россі купив землю в 1976 році і повністю перебудував її з урахуванням її первісної довкілля. Незабаром після цього, у 1978 році, він створив та продав бренд La Gerla.
У La Gerla, незважаючи на великі події та численні зміни, велике значення, як і раніше, приділяється людині та її почуттям; слухаючи, що землю кожен день, поважаючи її ритми та догоджаючи її потребам. І, можливо, саме з цієї причини в останні роки La Gerla досягла високих результатів у найкращих довідниках з їжі та вини та у спеціалізованих журналах на додаток до похвали від винних магазинів та ресторанів.
Можливо, кожен з них, випивши келих Brunello La Gerla або Birba, може відчути в букеті, крім натяків на фрукти, підлісок або розмарин, частинку серця, вкладену туди тими, хто обробляє землю,
Серджіо Россі помер у липні 2011 року, але його уважне ставлення до якості та деталей, завдяки яким вина Ла Джерла набули власного унікального характеру, досі служить орієнтиром і є основою філософії компанії, управління якою взяла на себе його дружина Донателла Монфорте. Її підтримує команда професіоналів, яка пропрацювала з її чоловіком багато років і доклала багато зусиль, щоб зайняти гідне місце серед виноробів Тоскани. Тому у винах можна відчути не лише відтінки ягід та спецій, а й тепло душі людей, які брали участь у їхньому створенні.
Продукцiя
Сайт виробника
Виноробня La Gerla народилася завдяки пристрасті свого засновника, Серхіо Россі, успішного рекламного бізнесмена та директора трьох провідних європейських відділень відомого агентства, до виноробства, який закохується в цю гірку та солодку територію та став справжнім місцевим жителем, котрий любив свої виноградники, начебто вони були його дітьми.
Ця людина, з її пустотливою і живою усмішкою, знала, як створити невеликий човен тут, у Монтальчино, де найпередовіші технології поєднуються зі знаннями фермерів та енологів, щоб виробляти чудові продукти, що походять з тосканської землі та стають незвичайними завдяки ручній роботі людини, який відіграє провідну роль у La Gerla.
Маєток, який носив типову місцеву назву Коломбайо, належав родині Біонді Санті, яка на той час виробляла одне з найкращих Брунелло в цьому районі. Серхіо Россі купив землю в 1976 році і повністю перебудував її з урахуванням її первісної довкілля. Незабаром після цього, у 1978 році, він створив та продав бренд La Gerla.
У La Gerla, незважаючи на великі події та численні зміни, велике значення, як і раніше, приділяється людині та її почуттям; слухаючи, що землю кожен день, поважаючи її ритми та догоджаючи її потребам. І, можливо, саме з цієї причини в останні роки La Gerla досягла високих результатів у найкращих довідниках з їжі та вини та у спеціалізованих журналах на додаток до похвали від винних магазинів та ресторанів.
Можливо, кожен з них, випивши келих Brunello La Gerla або Birba, може відчути в букеті, крім натяків на фрукти, підлісок або розмарин, частинку серця, вкладену туди тими, хто обробляє землю,
Серджіо Россі помер у липні 2011 року, але його уважне ставлення до якості та деталей, завдяки яким вина Ла Джерла набули власного унікального характеру, досі служить орієнтиром і є основою філософії компанії, управління якою взяла на себе його дружина Донателла Монфорте. Її підтримує команда професіоналів, яка пропрацювала з її чоловіком багато років і доклала багато зусиль, щоб зайняти гідне місце серед виноробів Тоскани. Тому у винах можна відчути не лише відтінки ягід та спецій, а й тепло душі людей, які брали участь у їхньому створенні.