Domaine Frederic Bourillon
Виноробня Domaine Frederic Bourillon, заснована в 1921 році Гастоном Дорлеаном, сьогодні займає 26 гектарів виноградників, розташованих на найкращих схилах Рошкорбон. Упродовж трьох поколінь члени сім'ї прагнули зберегти традиційний дух та якість вин Вувре з сильною індивідуальністю. Терруар Рошкорбон має глинисто-кремнистий склад ґрунту, а найпоширеніший сорт винограду - Шенен Блан. Основні виноградники знаходяться на плато Rochecorbon. Там стоїть старовинний маяк, основна мета якого була попереджати від нападів загарбників, що просуваються вгору Луарою.
Фредерік, онук Гастона Дорлеана, теперішній менеджер виноробні веде компанію шляхом «lutte raisonée» (виноградарство з мінімальним втручанням). Витримка вина проходить в ідеальних умовах у підвалі 15 століття, видовбаному в давній породі на глибині 900 м. Такі підвали типові для Вувре: їх влаштовували в каменоломнях, де видобували вапняк для будівництва знаменитих замків Луари. Більшість виноградників займають одну ділянку, що оточує Шато де Монгуверн – гарний особняк 18 століття. Нещодавно виноробня була реконструйована. З'явилися чани та ферментатори з нержавіючої сталі, оснащені регуляторами температури.
Продукцiя
Сайт виробника
Виноробня Domaine Frederic Bourillon, заснована в 1921 році Гастоном Дорлеаном, сьогодні займає 26 гектарів виноградників, розташованих на найкращих схилах Рошкорбон. Упродовж трьох поколінь члени сім'ї прагнули зберегти традиційний дух та якість вин Вувре з сильною індивідуальністю. Терруар Рошкорбон має глинисто-кремнистий склад ґрунту, а найпоширеніший сорт винограду - Шенен Блан. Основні виноградники знаходяться на плато Rochecorbon. Там стоїть старовинний маяк, основна мета якого була попереджати від нападів загарбників, що просуваються вгору Луарою.
Фредерік, онук Гастона Дорлеана, теперішній менеджер виноробні веде компанію шляхом «lutte raisonée» (виноградарство з мінімальним втручанням). Витримка вина проходить в ідеальних умовах у підвалі 15 століття, видовбаному в давній породі на глибині 900 м. Такі підвали типові для Вувре: їх влаштовували в каменоломнях, де видобували вапняк для будівництва знаменитих замків Луари. Більшість виноградників займають одну ділянку, що оточує Шато де Монгуверн – гарний особняк 18 століття. Нещодавно виноробня була реконструйована. З'явилися чани та ферментатори з нержавіючої сталі, оснащені регуляторами температури.