Domaine Drouhin Oregon
100% власний виноград, власне виробництво і власна лінія розливу.
Виноробня в Орегоні була створена в кінці 1980-х років, але самі лози були посаджені в Бургундії сто років тому, коли Джозеф Друан переїхав з Шаблі в Бон, а в 1880 році заснував виноробню - Maison Joseph Drouhin у Франції. Його наступником став його син, Блискучий Моріс Друен, який присвятив своє життя, створення прекрасного вина. Роберт Друен став третім поколінням виноробів.
У 1987 році Роберт Друан був запрошений взяти участь у першому святкуванні Міжнародного дня Піно Нуара, і в цій поїздці, він вирішив придбати земельну ділянку на пагорбах Dundee, там, де росли ялини і пшениця. Засадивши пагорби виноградниками Роберт призначив свою доньку Веронік головним виноробом, а її брата Філіпа взяв на себе відповідальним за виноградники.
У 1986 році дочка Роберта Веронік приїхала в Орегон, отримавши диплом магістра в галузі енології. Створювати перший урожай Веронік допомогли три сім'ї: виноробні Eyrie, Bethel Heights, Adelsheim. Ця співпраця допомогла сформувати зв'язок між Сім'єю Друа і засновниками виноробства в Орегоні. У 1988 році Веронік створила свій перший урожай, з придбаного винограду.
Методи виробництва були розроблені грунтуючись на досвіді виноробства в Бургундії. Мета компанії полягає у виробництві натуральних, природних вин природним шляхом з мінімальним втручанням. Що дозволяє Піно Нуар і Шардоне повністю відобразити їх справжнє походження і особливість терруару.
Вина Орегона заявили про себе на сліпих дегустаціях протягом 1979 і 80 роках в Парижі і Бургундії. А на останній дегустації, яку організував Роберт Друан, вина Орегона були остаточно поставлено на винну карту світу.
Продукцiя
Сайт виробника
Виноробня в Орегоні була створена в кінці 1980-х років, але самі лози були посаджені в Бургундії сто років тому, коли Джозеф Друан переїхав з Шаблі в Бон, а в 1880 році заснував виноробню - Maison Joseph Drouhin у Франції. Його наступником став його син, Блискучий Моріс Друен, який присвятив своє життя, створення прекрасного вина. Роберт Друен став третім поколінням виноробів.
У 1987 році Роберт Друан був запрошений взяти участь у першому святкуванні Міжнародного дня Піно Нуара, і в цій поїздці, він вирішив придбати земельну ділянку на пагорбах Dundee, там, де росли ялини і пшениця. Засадивши пагорби виноградниками Роберт призначив свою доньку Веронік головним виноробом, а її брата Філіпа взяв на себе відповідальним за виноградники.
У 1986 році дочка Роберта Веронік приїхала в Орегон, отримавши диплом магістра в галузі енології. Створювати перший урожай Веронік допомогли три сім'ї: виноробні Eyrie, Bethel Heights, Adelsheim. Ця співпраця допомогла сформувати зв'язок між Сім'єю Друа і засновниками виноробства в Орегоні. У 1988 році Веронік створила свій перший урожай, з придбаного винограду.
Методи виробництва були розроблені грунтуючись на досвіді виноробства в Бургундії. Мета компанії полягає у виробництві натуральних, природних вин природним шляхом з мінімальним втручанням. Що дозволяє Піно Нуар і Шардоне повністю відобразити їх справжнє походження і особливість терруару.
Вина Орегона заявили про себе на сліпих дегустаціях протягом 1979 і 80 роках в Парижі і Бургундії. А на останній дегустації, яку організував Роберт Друан, вина Орегона були остаточно поставлено на винну карту світу.