Bailo

vБайло — це венеціанське слово, яке використовується для позначення послів Венеціанської Республіки у світі. Байло це максимальне уявлення про венеціанський характер та історію.

 

Байло — це також прізвище Маріси, матері Алессандро Де Стефані, і це вино виготовляється на її честь. Вона справді хотіла доповнити картину досконалості вин Венето разом із винами De Stefani.

 

Алессандро розпочав співпрацю зі старим шкільним товаришем із Вальполічелли, Верони, землі Амароне та Ріпассо. Вони разом навчалися в енологічній школі Конельяно у Венето, у найстарішій і найвідомішій винній школі Італії.

 

Вина Bailo, Amarone і Ripasso, є результатом цієї співпраці і виробляються в чудовому маєтку на схилі пагорба. Виноградник має ідеальну експозицію, ґрунт вапняний, лози старі та з високою щільністю та вирощені органічно.

 

Amarone і Ripasso виробляються із суміші чотирьох місцевих сортів у різних відсотках: Corvina, Corvinone, Rondinella та Croatina. 

 

Продукцiя Сайт виробника