Undurraga

Початок шляху.

Ундурага Викуна почав планувати проект виноробства між 1879 і 1883 роками.

 Для здійснення, задуманого він привіз саженці з Німеччини та Франції у свинцевих капсулах, щоб уникнути їх гибелі під час транспортування по тропіках.

Саженці Каберне Совиньон і Піно Нуара були імпортовані з Франції, а з Німеччини - Ріслінг і Гувюргтрамінер.

Для виготовлення бочок у Франції було нанято бондаря М.Прессак. Засновник компанії для них купив деревину, яку використовували під час Тихоокеанської війни Чилійська армія. Сам дуб був з Боснії. Іменно з цих бочок і почалася історія виноробства.

Виноробня
Undurraga володіє двома винними погребами з загальною ємністю 23 000 000 літрів. Один погреб розташований в Кінта-де-Тількоко в 6-м районі Чилі, а інший знаходиться на острові Санта-Ана в Талаганте, в столичному районі Чилі. Оба мають сучасні зручності, де процеси ферментації, переробки, витримки та розливу призначені як для тихих, так і для ігристих вин Undurraga. Холодні антикварні підземні підвали, які відносяться до днів заснування виноробні в XIX столітті, забезпечують ідеальне середовище для старіння резервних вин. Завдяки досвідченій команді виноробів і сучасних зручностей, Undurraga виробляє якісні вина, які досягли міжнародної слави і здатні задовольнити найрізноманітніші смаки.

Виноградники

Undurraga володіє приблизно 1350 гектарами виноградників, в кращих виноробних районах Чилі. Маєтки призначені виключно для вирощування і виробництва кращих вин. Виноградники компанії розташовані в долині Майпо (маєток Санта-Ана-де-Талаганте), долині Альто-Майпо (маєток Ла-Хігуера), Прибережній долині Майпо (маєток Кодігуа), Долині Кольчагуа (маєток Кольчагуа), долині Альмаху в Качапоаль (маєток Серрос де Алмаху), долині Лейда в Сан-Антоніо (маєток Ломас де Лейда) і долині Мауле (маєток Cauquenes). Кожне з цих місць було ретельно відібрано групою енологів на підставі їх придатності для конкретних сортів і унікальності.
Продукцiя Сайт виробника